Kinderpraktijk Op Stap

Voor als uw kind wat extra ondersteuning kan gebruiken.

Orthopedagogiek

Aanmelden bij Kinderpraktijk Op Stap

Het opvoeden van kinderen gaat niet altijd vanzelf. Het kan zijn dat u als ouder of als leerkracht al van alles hebt geprobeerd, maar op de één of andere manier loopt u steeds weer tegen dezelfde problemen aan. Het lukt maar niet om grip te krijgen op de situatie.


Het kan zijn dat het duidelijk is waar de problemen vandaan komen. Bijvoorbeeld als het gaat om een ontwikkelingsstoornis van het kind zoals autisme of ADHD. Maar het gebeurt ook dat de oorzaak van de problemen niet helder is. Soms zit uw kind om onduidelijke redenen niet lekker in zijn vel. Uw kind loopt steeds weer vast in situaties op school, thuis of met vriendjes.


Op die momenten is het goed om een orthopedagoog in te schakelen. De orthopedagoog houdt zich bezig met moeilijke situaties voor kinderen, ouders en leerkracht in de opvoeding en (leer)ontwikkeling.


U kunt bij de orthopedagoog onder andere terecht voor onderzoek naar de oorzaak en behandeling van de problemen. De orthopedagoog geeft adviezen over de opvoeding en (leer)ontwikkeling.


Voor meer informatie kunt u contact opnemen.


Voor meer informatie:

Diagnostisch onderzoek

Contact

06-24229248

info@kinderpraktijkopstap.nl


Locaties:

Amsterdam Centrum, Van Hallstraat 81 hs

Amsterdam Oost, Krugerstraat 7d

Amsterdam Zuidoost, Bijlmerdreef 494a