Kinderpraktijk Op Stap
Voor als uw kind wat extra ondersteuning kan gebruiken.

Wat is het S.M.A.R.T. programma?

S.M.A.R.T. is een trainingsprogramma dat kinderen helpt hun intellectuele vaardigheden en redeneervermogen te verbeteren.

Naast een basisprogramma bestaat het programma ook uit oefeningen die het werkgeheugen, verwerkingssnelheid en flexibiliteit versterken.

Het S.M.A.R.T. programma is ontwikkeld door RaiseYourIQ en naar Nederland gehaald door LerendBrein. Het S.M.A.R.T. programma helpt kinderen en volwassenen een expert te worden in een aantal cruciale cognitieve vaardigheden, relationele vaardigheden genaamd. Deze vaardigheden zijn onderliggend aan zo'n beetje alles wat we doen op school, op het werk en tijden dagelijkse besluitvorming en probleemoplossing. 

Het S.M.A.R.T. programma leert je deze basale vaardigheden zodat concepten met betrekking tot het rekenen begrepen worden. 

Het S.M.A.R.T. programma leert je deze vaardigheden die nodig zijn voor het onthouden, spelling en woordbetekenis. 

Hoe werkt het?

Je traint ongeveer 4 keer in de week 15 minuten thuis achter de computer. Daarnaast krijgt u begeleiding vanuit één van onze therapeuten die de individuele doelen van het kind en de voortgang van het programma met u in de gaten houden. 

Wat heeft u nodig?

Voor de training dient u te beschikken over een computer, laptop of tablet met internetverbinding. 

Interesse?

Neem dan contact met ons op.

E-mailen
Bellen
LinkedIn