Kinderpraktijk Op Stap
Voor als uw kind wat extra ondersteuning kan gebruiken.

De Training

Deze training is ontwikkeld door StapDoor met een team van experts op het gebied van (voorbereidend) schrijven. De SchrijfBoost geeft een boost om het schrijven van uw kind thuis te verbeteren. Er is een variant voor de kleine en de hoofdletters. Daarnaast is ook onderscheid gemaakt tussen het verbonden en het blokschrift.

De training bestaat uit een set online lessen om uw kind nog vaardiger te maken in het schrijven van letters en cijfers. Daarnaast krijgt uw kind begeleiding van één van onze ergotherapeuten om nog meer aandacht te besteden aan de individuele doelen. De training zit boordevol handige tips, informatie, oefeningen en spelletjes om alle letters en cijfers netjes te leren schrijven. Er is aandacht voor de verbindingen tussen de letters en waar de letters tussen de lijntjes moeten. Daarnaast geven we tips voor een goede pengreep, schrijfhouding en nog veel meer.

Deze lessenreeks is speciaal bedoeld voor kinderen vanaf halverwege groep 3 en groep 4 maar ook kinderen uit groep 5 kunnen hier baat bij hebben.

Hoe werkt het?

U krijgt van uw therapeut inloggegevens om de online training te kunnen volgen. Deze kunt u gaan doen op een voor jullie goed moment en duurt 20 tot 30 minuten per les. Daarnaast wordt u vooraf geïnformeerd over wat u nodig heeft en ontvangt u tips hoe u uw kind het beste kunt ondersteunen. 

Daarnaast is er wekelijks contact tussen uw kind en de therapeut waarin verder wordt geoefend aan de hand van de individuele doelen.  

Wat heeft u nodig?

Voor de training dient u te beschikken over een computer, laptop of tablet met internetverbinding. 

U krijgt het ‘schrijfpakket’ met alle benodigdheden erin gewoon thuisgestuurd om alle lessen te kunnen volgen! Zo hoeft u het zelf niets meer in huis te halen.

Interesse? Neem dan contact met ons op.

E-mailen
Bellen
LinkedIn