Kinderpraktijk Op Stap
Voor als uw kind wat extra ondersteuning kan gebruiken.

De Training

Deze training is ontwikkeld door StapDoor met een team van experts op het gebied van (voorbereidend) schrijven. Het KleuterFeest geeft een boost om de kleutervaardigheden van uw kind thuis te stimuleren.

De training bestaat uit 6 superleuke online lessen om uw kind nog vaardiger te maken in de kleutervaardigheden en schrijfvoorwaarden. Daarnaast krijgt uw kind begeleiding van één van onze ergotherapeuten om nog meer aandacht te besteden aan de individuele doelen. Deze training zit boordevol handige tips om bijvoorbeeld beter te leren kleuren, knippen en tekenen. Bovendien heeft uw kind na iedere les een leuke knutsel!

Deze lessenreeks is speciaal bedoeld voor kinderen uit groep 1, 2 of 3.

Hoe werkt het?

U krijgt van uw therapeut inloggegevens om de online training te kunnen volgen. Deze kunt u gaan doen op een voor jullie goed moment en duurt 20 tot 30 minuten per les. Daarnaast wordt u vooraf geïnformeerd over wat u nodig heeft en ontvangt u tips hoe u uw kind het beste kunt ondersteunen. 

Daarnaast is er wekelijks contact tussen uw kind en de therapeut waarin verder wordt geoefend aan de hand van de individuele doelen.    

Wat heeft u nodig?

Voor de training dient u te beschikken over een computer, laptop of tablet met internetverbinding. 

U krijgt het ‘knutselpakket’ met alle benodigdheden erin gewoon thuisgestuurd om alle lessen te kunnen volgen! Zo hoeft u het zelf niet meer in huis te halen.

Interesse? Neem dan contact met ons op.

E-mailen
Bellen
LinkedIn