Babymassage 

Babymassage versterkt op speelse wijze de band tussen ouder en kind. Het geeft een gevoel van geborgen zijn. Lichamelijk contact en liefdevolle, bewuste aanraking zijn de belangrijkste basis voor een gezond opgroeien naar een gelukkig en evenwichtig mens. 

Cursus Babymassage

Wat gaan we doen?

De cursus bestaat uit 4 lessen van 1,25 uur en wordt in een kleine groep gegeven. Daarnaast wordt de cursus ook individueel aangeboden. De massage wordt stap voor stap aangeleerd, waarbij het tempo wordt aangepast aan de baby's en deze tussendoor gerust verschoond of gevoed kunnen worden. Naast de massage is er ook aandacht voor o.a. buik- en darmkrampjes, lichaamstaal, basisbevestigend dragen en huilende en onrustige baby's. De informatie uit de cursus krijg je mee naar huis zodat je ook thuis verder kunt gaan met de massage.

Inschrijven en kosten

Is je kindje tussen de 6 weken en ongeveer 9 maanden dan kun je je inschrijven. Door op 'inschrijven' te klikken op de voor jou gewenste datum, kun je een mail sturen. De kosten voor de training bedraagt 89 euro. Dit is inclusief materiaal en informatiemap.  

Cursusdata

Neem voor data van de volgende training contact op. 

contact